За Нас

В страницата „За нас“ в сайта PsihologSofia.bg, ние сме посветили нашите усилия към изграждането на мост между научната психология и ежедневието на хората, които търсят подкрепа и разбиране.

Философия и Мисия

Нашата мисия е да предложим професионално и съпричастно психологическо обслужване, което да помага на индивидите да достигнат до по-добро психично здраве и по-пълноценен живот.

В основата на нашата философия стои убеждението, че всеки човек заслужава да бъде чут и разбран.  Вярваме, че психологическата подкрепа трябва да бъде достъпна и адаптирана към индивидуалните нужди на всеки клиент.

За нас, психологията не е само професия, тя е призвание да служим на хората със знания, умения и сърце.

Ценности

Нашият екип от психолози и психотерапевти споделя общи ценности, които насочват нашата работа и взаимоотношения с клиентите, наречен накратко ЕИПИ:

Емпатия – защото поставяме се на мястото на другите, за да разберем техните чувства и перспективи.
Интегритет – защото действаме честно и открито, защитавайки доверието, което ни е предоставено.
Професионализъм – защото поддържаме висок стандарт на качество във всичко, което правим.
Иновация – защото непрекъснато търсим нови методи и подходи, които да подобряват ефективността на нашата работа.

Визия

Нашата визия е да бъдем водещ център за психологически услуги в София, където всеки индивид може да намери подкрепа и решения за своите психологически предизвикателства.

Желаем да подпомогнем създаването на общество, в което психичното здраве е приоритет и в който стигмата около психологическите проблеми е преодоляна.

Нашите стремежи са да предложим обширен набор от услуги, които да отговорят на различните нужди на нашите клиенти.

Работим усилено за разширяване на нашите програми за обучение, превенция и лечение, за да можем да предложим цялостна подкрепа на всеки етап от живота на максимално голям брой хора.

Отговорност

Ние се анагажираме да осигурим качество на нашите услуги по начин, който е уважителен и подкрепящ всяка личност, за да постигнете максимално много, когато сте избрали да ни се доверите, за да решим важен за вас проблем в живота ви.

Защитаваме конфиденциалността и личните данни на нашите клиенти, като гарантираме тяхната сигурност през целия процес на терапия.

Нашият ангажимент към високите стандарти в областта на психологията и непрекъснатото усъвършенстване на нашите методики е това, което ни отличава.

В PsihologSofia.bg вярваме, че подходящата психологическа помощ може да промени животи към по-добро и това е целта, към която неуморно се стремим.

Доверете ни се и нека заедно започнем едно прекрасно пътуване към по-щастлив, по-пълноценен и по-смислен живот още сега!

Към началото